aur
fbvinedrib

RAISE Youth
aur

Raportul Poverty Watch 2017 / RENASIS Romania
Raportul Poverty Watch 2017 / RENASIS Romania
Rolul raportului Poverty Watch 2017 este de a promova și conștientiza necesitatea de intervenții și acțiuni pentru eradicarea și combaterea sărăciei în România.

Rolul raportului Poverty Watch 2017 este de a promova și conștientiza necesitatea de intervenții și acțiuni pentru eradicarea și combaterea sărăciei în România. Raportul își propune să realizeze o scurta radiografie a situației sociale din România și a persoanelor afectate de sărăcie sau care se confruntă cu riscul de sărăcie și excluziune socială, măsurile de prevenire și combaterea sărăciei și riscului de excluziune socială reprezentând una din temele centrale ale RENASIS.


Descarcă fișierul: EAPN RO_POVERTY WATCH 2017

Descarcă fișierul: poverty Watch 2017 Summary EAPN RO
Despre noi


"AUR" - A.N.S.R.U. - Asociatia Nationala a Specialistilor în Resurse Umane este o organizatie profesionala non-profit, non-guvernamentală, cu personalitate juridică, creată în scopul promovării conceptului de resurse umane în România. În viziunea noastră, activitatea de resurse umane presupune: satisfacerea nevoilor tuturor categoriilor profesionale, informare şi educare în spiritul drepturilor recunoscute pe plan naţional şi internaţional, promovarea unui dialog real între toţi actorii sociali
Ultimele stiri


plus
AUR lanseaza proiectul RAISE Youth “Acțiuni în mediul rural pentru un antreprenoriat inovativ și sustenabil pentru tineri”
RAISE Youth este un proiect finanțat prin Granturile Spațiului Economic European (SEE) și Norvegiene pentru creșterea gradului de ocupare al tinerilor.

Contact

Adresa
Blvd. Nicolae Balcescu, nr. 17-19, etaj 1, Camera 115, sector 1, Bucuresti

Telefon/Fax
021 313 38 83

Mobil
0722 77 84 84, 0723 32 60 84

E-mail
org.aur@gmail.com
 
Copyright © 2014
Acest site contine cookie-uri | Termeni si conditii