aur
fbvinedrib

RAISE Youth
aur

Proiectul „SOCIAL INNOVATION ZONE” lansează in România „SOCIAL BUSINESS. THE GAME”
Proiectul „SOCIAL INNOVATION ZONE” lansează in România „SOCIAL BUSINESS. THE GAME”
Avem plăcerea să vă prezentăm „SOCIAL BUSINESS. THE GAME”.
Avem plăcerea să vă prezentăm „SOCIAL BUSINESS. THE GAME”. Acest joc este rezultatul colaborării a șase organizații din Bulgaria, Austria, Franța, Spania, Marea Britanie și România în cadrul proiectului „SOCIAL INNOVATION ZONE”, proiect co-finanțat prin programul Erasmus+ pentru Cooperare pentru Inovare și Schimb de Bune Practici al Uniunii Europene. Proiectul, coordonat de „Balkan Institute for Labour and Social Policy” din Bulgaria, este implementat în România de Asociația Națională a Specialiștilor în Resurse Umane („AUR” –A.N.S.R.U.).

Proiectul a urmărit colectarea celor mai bune practici și instrumente de lucru în domeniul economiei sociale, antreprenoriatului social și inovațiilor sociale și facilitarea accesului la aceste materiale pentru factorii interesați din domeniul economiei sociale: experți, organizații, viitori antreprenori sociali. S-a urmărit astfel dezvoltarea unui model de îndrumare în carieră, a unui program de instruire în domeniul antreprenoriatului și unui joc din viața reală, dezvoltând astfel subiectul și implementandu-se în viața reală după încheierea proiectului.

Vă invităm să accesați documentele atașate mai jos pentru a afla mai multe despre „SOCIAL BUSINESS - THE GAME” și, astfel, veți avea posibilitatea, de a vă testa competențele antreprenoriale în domeniul economiei sociale, de a vă spori cunoștințele în acest domeniu, de a înțelege de ce aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți performanța. „Jocul” este o simulare care plasează jucătorii în rolul viitorilor antreprenori și se derulează sub forma unui test care își propune să determine nivelul predispozițiilor jucătorilor în domeniul antreprenoriatului social. Testarea cunoștințelor se realizează răspunzând la întrebări cu diferite grade de dificultate. În același timp, experții în domeniul formării în economia social pot valorifica acest joc în demersul formativ.

Mult succes!

00 Prezentarea proiectului

01 THE GAME Descrierea jocului

02 THE GAME Se ne cunoastem

03 TEST COVER

Test


04 QUIZ COVER

Cardurile cu Intrebari
Cardurile cu Raspunsuri


05 Program de formare COVER

Modul 1 Stilul de viata al antreprenorului
Modul 2 Explorarea afacerii voastre
Modul 3 Cum sa fii propriul tau sef
Modul 4 Educatie antreprenoriala
Modul 5 Intreprinderea mea de succes
Modul 6 Competentele mele antreprenoriale
Modul 7 Pasi pentru a construi o intreprindere proprie
Modul 8 Fenomenul Antreprenoriatului social
Modul 9 Generarea ideilor de afaceri
Modul 10 Marketing pentru antreprenoriat social
Modul 11 Efecte si schimbari sociale
Modul 12 Cresterea intreprinderilor sociale

Despre noi


"AUR" - A.N.S.R.U. - Asociatia Nationala a Specialistilor în Resurse Umane este o organizatie profesionala non-profit, non-guvernamentală, cu personalitate juridică, creată în scopul promovării conceptului de resurse umane în România. În viziunea noastră, activitatea de resurse umane presupune: satisfacerea nevoilor tuturor categoriilor profesionale, informare şi educare în spiritul drepturilor recunoscute pe plan naţional şi internaţional, promovarea unui dialog real între toţi actorii sociali
Ultimele stiri


plus
Proiectul „SOCIAL INNOVATION ZONE” lansează in România „SOCIAL BUSINESS. THE GAME”
Avem plăcerea să vă prezentăm „SOCIAL BUSINESS. THE GAME”.

plus
AUR lanseaza proiectul RAISE Youth “Acțiuni în mediul rural pentru un antreprenoriat inovativ și sustenabil pentru tineri”
RAISE Youth este un proiect finanțat prin Granturile Spațiului Economic European (SEE) și Norvegiene pentru creșterea gradului de ocupare al tinerilor.

Contact

Adresa
Blvd. Nicolae Balcescu, nr. 17-19, etaj 1, Camera 115, sector 1, Bucuresti

Telefon/Fax
021 313 38 83

Mobil
0722 77 84 84, 0723 32 60 84

E-mail
org.aur@gmail.com
 
Copyright © 2014
Acest site contine cookie-uri | Termeni si conditii