aur
fbvinedrib

RAISE Youth
aur

MUNCA DECENTA

munca-decentaMuncă Decentă Multiplying Decent Work- Decent Life! DCI NSA ED/2012/279-811 (2013 – 2015) A fost propus de Organizaţia Internaţională a Muncii (OIM) în anul 2000, din dorinţa de a formula un obiectiv politic internaţional de promovare a îmbunătăţirii condiţiilor de muncă, dincolo de respectarea drepturilor sociale fundamentale, aşa cum sunt definite de cele 8 convenţii fundamentale ale OIM.

munca-decentaMuncă Decentă Decent work for a decent life (2009 – 2012) DCI- SA/2008/69 – Stimulating the international strategies and policies of trade unions Importanţa promovării conceptului de muncă decent ca un factor major în eforturile de eradicare a sărăciei este de necontestat în contextual actual. La Summitul Internaţional UN MDG +5 World Summit din 2005, liderii mondiali au inclus munca decent în mod explicit în MDG 1 introducând acest concept ca un scop suplimentar (scopul principal b "Locuri de muncă productive şi muncă decent pentru toţi, inclusive pentru femei şi tineri") al primului obiectiv. În plus, munca decentă pentru femei promovează egalitatea de gen şi reprezintă unul dintre elementele cheie ale parteneriatului global pentru dezvoltare.

 

2005

"Creşterea competitivităţii în industria de confecţii prin promovarea condiţiilor de muncă decente", finanţat şi coordonat de Biroul Internaţional al Muncii din Geneva.
Parteneri:

”AUR” – A.N.S.R.U. face parte din Comitetul Naţional Director al programului, în calitate de observator din partea societăţii civile.

 

2008

Campanie de conştientizare şi promovare a conceptului de „muncă decentă” şi a avantajelor apartenenţei la structurile sindicale”,finanţat de Fundaţia Friedrich Ebert România
Aplicant principal:
“AUR” – A.N.S.R.U. Asociaţia Naţională a Specialiştilor în resurse Umane
Parteneri:

Scopul proiectului:
Conştientizarea necesităţii implicării active şi comune a sindicatelor şi a reprezentanţilor societăţii civile pentru promovarea drepturilor omului în muncă şi a conceptului de muncă decentă, având în vedere noul context de membru UE al României şi importanţa şi implicaţiile mobilităţii forţei de muncă în contextual actual globalizat.
Obiectivele proiectului
Elaborarea şi publicarea următoarelor mini-ghiduri:

 

Despre noi


"AUR" - A.N.S.R.U. - Asociatia Nationala a Specialistilor în Resurse Umane este o organizatie profesionala non-profit, non-guvernamentală, cu personalitate juridică, creată în scopul promovării conceptului de resurse umane în România. În viziunea noastră, activitatea de resurse umane presupune: satisfacerea nevoilor tuturor categoriilor profesionale, informare şi educare în spiritul drepturilor recunoscute pe plan naţional şi internaţional, promovarea unui dialog real între toţi actorii sociali
Ultimele stiri


plus
AUR lanseaza proiectul RAISE Youth “Acțiuni în mediul rural pentru un antreprenoriat inovativ și sustenabil pentru tineri”
RAISE Youth este un proiect finanțat prin Granturile Spațiului Economic European (SEE) și Norvegiene pentru creșterea gradului de ocupare al tinerilor.

Contact

Adresa
Blvd. Nicolae Balcescu, nr. 17-19, etaj 1, Camera 115, sector 1, Bucuresti

Telefon/Fax
021 313 38 83

Mobil
0722 77 84 84, 0723 32 60 84

E-mail
org.aur@gmail.com
 
Copyright © 2014
Acest site contine cookie-uri | Termeni si conditii