aur
fbvinedrib

RAISE Youth
aur

MATCA FOOD


matca

MATCA Food esteo structură de economie socialăce activează în domeniul serviciilor de catering, înființată în mediul rural, în Comuna Chiajna, Judetul Ilfov, în cadrul proiectului “M.A.T.C.A.” - “Muncă - Adaptabilitate - Tradiție - Coeziune – Acțiune” POSDRU/168/6.1/S/145899 implementat de către ANCE EUROPE impreuna cu “A.U.R.” - Asociația Națională a Specialiștilor în Resurse Umane, Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială (ASSOC), Fundația Doina Levintza și Athens Network of Collaborating Experts (ANCE) Grecia

Proiectul M.A.T.C.A., cofinantat din Fondul Social European prin Programul Sectorial de Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 6 “Promovarea incluziunii sociale”,  Domeniul major de intervenție 6.1.: ”Dezvoltarea economiei sociale” se derulează pe parcursul a 12 luni și are drept obiectiv general sprijinirea accesului grupurilor vulnerabile pe piața muncii și promovarea incluziunii sociale, prin intermediul dezvoltării de structuri ale economiei sociale.

Matca Food s-a pozitionat încă de la începutul activității ca un furnizor de rețete tradiționale sănătoase și gustoase livrate prin Brandul social M.A.T.C.A. – Parteneriat pentru bunastare - și prin încheierea de parteneriate cu ONG-uri, autorități publice locale, hoteluri fără regim de restaurant, având în dotare săli destinate organizării evenimentelor. Oferta de catering se adresează atât companiilor cât și persoanelor fizice, pentru petreceri private sau nevoile familiale.

Matca Food își propune furnizarea unor servicii variate către diverse categorii de consumatori prin meniuri adaptate nevoilor acestora:  meniuri pentru copii, meniuri vegan, raw vegan, vegetariene, meniuri de prânz pentru corporații sau meniuri pentru petreceri private la domiciliu ce au la bază ingrediente sănătoase preparate de către o  echipă de bucătari profesionişti şi talentaţi.

Personalul Matca Food este format, pentru început, dintr-un bucătar şef, doi ajutori de bucătar, un șofer – livrator și un agent de vânzăi. Din cele șase locuri de muncă nou create, patru posturi sunt ocupate de persoane vulnerabile din grupul țintă, respectiv persoane care provin din familii monoparentale sau care au mai mult de doi copii și persoane care trăiesc din venitul minim garantat. Cele patru persoane aparținând grupurilor vulnerabile au posibilitatea să lucreze pentru o perioadă de minim doi ani în meseriile în care au fost inițiate, având astfel posibilitatea să beneficieze de stabilitate cumuland totodată experiență profesională.

Structura de economie socială va realiza o serie de achiziții în perioada martie - septembrie 2015, ce vor fi anunțate în curand, în cadrul acestei sectiuni a site-ului AUR – A.N.S.R.U. dedicată proiectului MATCA – Food.

matca

Despre noi


"AUR" - A.N.S.R.U. - Asociatia Nationala a Specialistilor în Resurse Umane este o organizatie profesionala non-profit, non-guvernamentală, cu personalitate juridică, creată în scopul promovării conceptului de resurse umane în România. În viziunea noastră, activitatea de resurse umane presupune: satisfacerea nevoilor tuturor categoriilor profesionale, informare şi educare în spiritul drepturilor recunoscute pe plan naţional şi internaţional, promovarea unui dialog real între toţi actorii sociali
Ultimele stiri


plus
AUR lanseaza proiectul RAISE Youth “Acțiuni în mediul rural pentru un antreprenoriat inovativ și sustenabil pentru tineri”
RAISE Youth este un proiect finanțat prin Granturile Spațiului Economic European (SEE) și Norvegiene pentru creșterea gradului de ocupare al tinerilor.

Contact

Adresa
Blvd. Nicolae Balcescu, nr. 17-19, etaj 1, Camera 115, sector 1, Bucuresti

Telefon/Fax
021 313 38 83

Mobil
0722 77 84 84, 0723 32 60 84

E-mail
org.aur@gmail.com
 
Copyright © 2014
Acest site contine cookie-uri | Termeni si conditii