aur
fbvinedrib

RAISE Youth
aur

MATCA DESIGN


matca

MATCA Design esteo structura de economie socialăce activează în domeniul comerțului cu amănuntul de îmbrăcăminte, înființată în municipiul București, în cadrul proiectului “M.A.T.C.A.” - “Muncă - Adaptabilitate - Tradiție - Coeziune – Acțiune” POSDRU/168/6.1/S/145899 implementat de către ANCE EUROPE împreună cu “A.U.R.” - Asociatia Națională a Specialiștilor în Resurse Umane, Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială (ASSOC), Fundația Doina Levintza și Athens Network of Collaborating Experts (ANCE) Grecia

Proiectul M.A.T.C.A., cofinantat din Fondul Social European prin Programul Sectorial de Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 6 “Promovarea incluziunii sociale”,  Domeniul major de interventie 6.1. «  Dezvoltarea economiei sociale » se derulează pe parcursul a 12 luni și are drept obiectiv general sprijinirea accesului grupurilor vulnerabile pe piața muncii și promovarea incluziunii sociale, prin intermediul dezvoltării de structuri ale economiei sociale.

Matca Design va comercializa vestimentații create de către cei mai importanți designeri români, printre care Doina Levinza, atât în cadrul unui showroom cât și prin intermediul unui magazin online, structura de economie socială propunându-și atragerea și educarea unui public cât mai larg  către designul vestimentar autohton.

Personalul Matca Design este format pentru început operator PC, responsabil pentru gestionarea activității site-ului, un designer vestimentar, pentru a aferi consultanță de specialitate clienților, un agent de vânzari și doi lucrători comerciali în cadrul showroom-ului. Din cele 6 locuri de muncă nou create, 4 posturi sunt ocupate de persoane vulnerabile din grupul țintă, respectiv persoane care provin din familii monoparentale sau care au mai mult de 2 copii și persoane care trăiesc din venitul minim garantat. Cele 4 persoane aparținând grupurilor vulnerabile au posibilitatea să lucreze pentru o perioada de minim doi ani în meseriile în care au fost inițiate, având astfel posibilitatea să beneficieze de stabilitate cumulând totodată o importantă experiență profesională.

Structura de economie socială va realiza o serie de achizitii în perioada martie - septembrie 2015, ce vor fi anuntate, în curand, în cadrul acestei secțiuni.

matca

Despre noi


"AUR" - A.N.S.R.U. - Asociatia Nationala a Specialistilor în Resurse Umane este o organizatie profesionala non-profit, non-guvernamentală, cu personalitate juridică, creată în scopul promovării conceptului de resurse umane în România. În viziunea noastră, activitatea de resurse umane presupune: satisfacerea nevoilor tuturor categoriilor profesionale, informare şi educare în spiritul drepturilor recunoscute pe plan naţional şi internaţional, promovarea unui dialog real între toţi actorii sociali
Ultimele stiri


plus
AUR lanseaza proiectul RAISE Youth “Acțiuni în mediul rural pentru un antreprenoriat inovativ și sustenabil pentru tineri”
RAISE Youth este un proiect finanțat prin Granturile Spațiului Economic European (SEE) și Norvegiene pentru creșterea gradului de ocupare al tinerilor.

Contact

Adresa
Blvd. Nicolae Balcescu, nr. 17-19, etaj 1, Camera 115, sector 1, Bucuresti

Telefon/Fax
021 313 38 83

Mobil
0722 77 84 84, 0723 32 60 84

E-mail
org.aur@gmail.com
 
Copyright © 2014
Acest site contine cookie-uri | Termeni si conditii