aur
fbvinedrib

RAISE Youth
aur

EC PROGRESS

Campania Europeană RIGHTS for PEOPLE, RULES for BUSINESS, coordonată de Coaliţia Europeană pentru Justiţie Corporativă (ECCJ). AUR în calitate de reprezentant al  Coaliţiei KARAT (membru fondator al ECCJ), implementează în calitate de asociat această campanie în România. Scopul acestei campanii europene constă în creşterea gradului de conştientizare al cetaţenilor europeni privior la activitatea companiilor europene care îşi desfăşoară activitatea la nivel global şi asupra impactului activităţilor acestor companii asupra oamenilor şi mediului în ţările din Sud.

 

Health and safety working conditions in the economic crisis (2010 – 2011) VP/2010/001/0029Obiectivul proiectului este promovarea şi implementarea unor job-uri mai sigure în companiile naţionale şi multinaţionale pe durata crizei economice şi de a îmbunătăţii relaţionarea la nivel industrial. Obiectivul secundar este promovarea şi schimbul de bune practici judiciare, asupra securităţii şi sănătăţii ca element crucial în eficienţa implementării relaţiilor şi comunicării la nivel industrial.

Despre noi


"AUR" - A.N.S.R.U. - Asociatia Nationala a Specialistilor în Resurse Umane este o organizatie profesionala non-profit, non-guvernamentală, cu personalitate juridică, creată în scopul promovării conceptului de resurse umane în România. În viziunea noastră, activitatea de resurse umane presupune: satisfacerea nevoilor tuturor categoriilor profesionale, informare şi educare în spiritul drepturilor recunoscute pe plan naţional şi internaţional, promovarea unui dialog real între toţi actorii sociali
Ultimele stiri


plus
AUR lanseaza proiectul RAISE Youth “Acțiuni în mediul rural pentru un antreprenoriat inovativ și sustenabil pentru tineri”
RAISE Youth este un proiect finanțat prin Granturile Spațiului Economic European (SEE) și Norvegiene pentru creșterea gradului de ocupare al tinerilor.

Contact

Adresa
Blvd. Nicolae Balcescu, nr. 17-19, etaj 1, Camera 115, sector 1, Bucuresti

Telefon/Fax
021 313 38 83

Mobil
0722 77 84 84, 0723 32 60 84

E-mail
org.aur@gmail.com
 
Copyright © 2014
Acest site contine cookie-uri | Termeni si conditii