aur
fbvinedrib

RAISE Youth
aur

DESPRE NOI

Misiune si Obiective
 

„AUR” A.N.S.R.U – Asociația Națională a Specialiștilor în Resurse Umane este o organizație profesională, non-profit și neguvernamentală cu o vastă experiență în derularea activităților de instruire, consultanță și consiliere în domeniul resurselor umane și incluziunii sociale, promovarea economiei sociale, precum și în implementarea a diverse campanii dedicate educației pentru dezvoltare. În cei 18 ani de activitate, “AUR” a derulat peste 30 de proiecte în parteneriate, create atât la nivel național cât și internațional, cu implicarea a peste 10.000 beneficiari direcți sau indirecți. Astfel, “AUR” a derulat numeroase proiecte cu caracter multistakeholder privind respectarea condițiilor de muncă și a legislației naționale și internaționale în cadrul companiilor care activează în România, precum și proiecte ce vizează promovarea conceptului de muncă decentă, a responsabilității sociale corporative și a comerțului echitabil la nivel global.

 

 

Obiectivele ”AUR” – A.N.S.R.U.

 
 

 

Viziunea ”AUR” – A.N.S.R.U.
 

"AUR" – A.N.S.R.U. este o organizaţie pragmatică, centrată pe acţiune şi prevenţie. În concepţia noastră, activitatea de resurse umane reprezintă mult mai mult decât evaluarea performanţelor, recrutarea, selecţia sau programele de training din companii. Activitatea de resurse umane presupune:

“În viziunea noastră, activitatea “AUR” răspunde nevoilor a cât mai multor categorii profesionale, informarea și educarea continuă în spiritul drepturilor recunoscute pe plan național și internațional și, nu în ultimul rând, promovarea unui dialog efectiv și eficient între toți actorii sociali implicați.”

 

 

 

15 Ani de „AUR” - A.N.S.R.U.

  Asociatia a fost InfiinTatA In iunie 1998, In baza legii 21/1924 pentru organizaTiile Si asociatiile non-profit Si non-guvernamentale.
 

 

Printre domeniile de activitate se numara

 
Instruire, consultanţă şi consiliere în domeniul resurselor umane;
Elaborarea şi publicarea de lucrări de specialitate;
Elaborarea şi implementarea de proiecte naţionale şi international
Organizarea şi participarea la evenimente interne şi international
Crearea de parteneriate la nivel naţional şi international
Înfiinţarea primului Centru de Voluntariat din Bucureşti cu sprijinul Centrului Naţional de Voluntariat PRO VOBIS din Cluj
 
Despre noi


"AUR" - A.N.S.R.U. - Asociatia Nationala a Specialistilor în Resurse Umane este o organizatie profesionala non-profit, non-guvernamentală, cu personalitate juridică, creată în scopul promovării conceptului de resurse umane în România. În viziunea noastră, activitatea de resurse umane presupune: satisfacerea nevoilor tuturor categoriilor profesionale, informare şi educare în spiritul drepturilor recunoscute pe plan naţional şi internaţional, promovarea unui dialog real între toţi actorii sociali
Ultimele stiri


plus
Proiectul „SOCIAL INNOVATION ZONE” lansează in România „SOCIAL BUSINESS. THE GAME”
Avem plăcerea să vă prezentăm „SOCIAL BUSINESS. THE GAME”.

plus
AUR lanseaza proiectul RAISE Youth “Acțiuni în mediul rural pentru un antreprenoriat inovativ și sustenabil pentru tineri”
RAISE Youth este un proiect finanțat prin Granturile Spațiului Economic European (SEE) și Norvegiene pentru creșterea gradului de ocupare al tinerilor.

Contact

Adresa
Blvd. Nicolae Balcescu, nr. 17-19, etaj 1, Camera 115, sector 1, Bucuresti

Telefon/Fax
021 313 38 83

Mobil
0722 77 84 84, 0723 32 60 84

E-mail
org.aur@gmail.com
 
Copyright © 2014
Acest site contine cookie-uri | Termeni si conditii