aur
fbvinedrib

RAISE Youth
aur

CLARIFICAREA NR 1 DIN 20.06.2013 PRIVIND ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE DE IGIENA SI PROTECTIEIn urma intrebarilor de clarificare cu privire la achizitia de echipamente de igiena si protectie organizata in cadrul proiectului „Crearea şi promovarea de instrumente de economie socială în scopul incluziunii pe piaţa forţei de muncă a grupurilor defavorizate” , contract de finantare POSDRU /84/ 6.1/ S/ 57308, din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară nr. 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.1 Dezvoltarea economiei sociale, subscrisa AUR – Asociaţia Naţională a Specialiştilor în Resurse Umane cu sediul social in Blvd. Nicolae Balcescu, nr. 17-19, etaj 1, camera 115, sector 1, Bucuresti, Romania, cod fiscal 11488226, numar inregistrare RAF 212/1998, tel/fax: 021 313 38 83,e-mail: org.aur@gmail.com, reprezentata prin doamna Presedinte Ionica MANAILA in calitate de Achizitor, transmitem in continuare raspunsurile la clarificarile solicitate:

Intrebarea nr 1:
Articolul “masca unica folosinta din latex”- poate fi din hartie PP, material netesut sau alt material prin care se poate respira.
Raspunsul nr 1:
Specificatia privind materialul pentru articolul “masca unica folosinta” contine o eroare. Informatia corecta privind materialul necesar pentru articolul “masca unica folosinta” trebuie sa fie hartie PP sau alt material netesut.
 
Intrebarea nr 2:
Articolul “manusi de protectie ignifuge” la ce temperatura de contact sau radianta,convectiva samd trebuie sa reziste?
Raspunsul nr 2:
La articolul “manusi de protective ignifuge” se adauga specificatia tehnica privind categoria de protectie: 4
 
 
Intrebarea nr 3:
La articolul “manusi termoizolante” deasemenea temperatura la care trebuie sa reziste,la frig sau la caldura?
Raspunsul nr 3:
Articolul “manusi termoizolante” va fi inlocuit cu articolul “manusi de protectie” avand ca specificatii tehnice:
-Material: bumbac+textil pe partea exterioara a manusii, piele pe partea interioara a manusii
-Masura: universala sau S/M
-Numar bucati: 12 perechi
 
Cu consideratie,
Preşedinte / Director Executiv  ”AUR” – A.N.S.R.U.
Ionica MĂNĂILĂ
Despre noi


"AUR" - A.N.S.R.U. - Asociatia Nationala a Specialistilor în Resurse Umane este o organizatie profesionala non-profit, non-guvernamentală, cu personalitate juridică, creată în scopul promovării conceptului de resurse umane în România. În viziunea noastră, activitatea de resurse umane presupune: satisfacerea nevoilor tuturor categoriilor profesionale, informare şi educare în spiritul drepturilor recunoscute pe plan naţional şi internaţional, promovarea unui dialog real între toţi actorii sociali
Ultimele stiri


plus
AUR lanseaza proiectul RAISE Youth “Acțiuni în mediul rural pentru un antreprenoriat inovativ și sustenabil pentru tineri”
RAISE Youth este un proiect finanțat prin Granturile Spațiului Economic European (SEE) și Norvegiene pentru creșterea gradului de ocupare al tinerilor.

Contact

Adresa
Blvd. Nicolae Balcescu, nr. 17-19, etaj 1, Camera 115, sector 1, Bucuresti

Telefon/Fax
021 313 38 83

Mobil
0722 77 84 84, 0723 32 60 84

E-mail
org.aur@gmail.com
 
Copyright © 2014
Acest site contine cookie-uri | Termeni si conditii